https://www.youtube.com/watch?v=8Y72Roc5Ngo

Animatie video laten maken

Animatievideo’s kunnen complexe boodschappen op een simpele manier in beeld brengen. Ze zijn tijdloos, breed inzetbaar en doordat het animatie is, is visueel bijna alles mogelijk. De kracht van animatie ligt in het vermogen om abstracte ideeĆ«n, complexe processen of fantasierijke verhalen op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier over te brengen.Ā  Animatievideo’s zijn makkelijk aanpasbaar, waardoor je de video kan optimaliseren voor gebruik. Animatievideo’s worden in verschillende contexten gebruikt, zoals in entertainment (zoals tekenfilms en animatiefilms), reclame (om producten of diensten te promoten), educatie (om complexe concepten eenvoudig uit te leggen), en zelfs in wetenschappelijke visualisaties om complexe processen te illustreren.

Wat is een animatie video?

Een animatievideo is een krachtig visueel medium dat bestaat uit opeenvolgende beelden die snel worden afgespeeld om de illusie van beweging te creƫren. Het is een creatieve en effectieve manier om ideeƫn, verhalen of informatie visueel en boeiend over te brengen.

Waarom een Animatievideo Laten Maken?

Visuele Impact

Animatievideo’s trekken onmiddellijk de aandacht en maken een blijvende indruk op het publiek. De visuele elementen en creatieve stijl kunnen complexe concepten eenvoudig en gedenkwaardig maken.

Universele Toegankelijkheid

Animatie heeft geen taalbarriĆØres. Het kan wereldwijd begrepen worden, waardoor je een breed publiek kunt bereiken.

Effectieve Verhaalvertelling

Met animatie kun je verhalen vertellen op een manier die emoties oproept en betrokkenheid bevordert. Het is perfect voor het overbrengen van jouw boodschap op een boeiende en memorabele manier.

Creatieve Flexibiliteit

Animatie biedt onbeperkte creatieve mogelijkheden. Je kunt abstracte concepten, fantasierijke werelden en complexe processen tot leven brengen.

Voordelen van een Animatievideo Laten Maken

Versterkt Je Merk

Een unieke en goed gemaakte animatie video kan je merkidentiteit versterken en je onderscheiden van concurrenten.

Hogere Conversieratio

Animatievideo’s hebben de kracht om kijkers om te zetten in actie. Ze kunnen de conversieratio van je website of campagne verhogen.

Educatieve Waarde

Gebruik animatie om complexe ideeƫn of procedures op een begrijpelijke manier uit te leggen. Het is een uitstekend educatief hulpmiddel.

Vergroot Je Online Zichtbaarheid

Animatievideo’s worden vaak gedeeld op sociale media en kunnen je online aanwezigheid vergroten. Ze trekken ook de aandacht van zoekmachines, wat je SEO ten goede kan komen.

Werkwijze Rubix Creative

Afhankelijk van de gekozen vorm en inzet van een specifiek kanaal doorlopen wij de volgende stappen:

Kennismaking / briefing

Bij de kennismaking leren we jouw onderneming kennen en worden we geĆÆntroduceerd met jullie doelstellingen. Aan de hand van deze doelstellingen wordt samen een strategie bepaald.Ā 

Brainstormen / Concept delen

Aan de hand van de wensen en doelstellingen brainstormen we gezamenlijk over een eerste opzet. Dit werken we uit in een script, storyboard en draaiboek. Onze projectmanager stelt de planning op en organiseert de inzet van de benodigde apparatuur.

Eerste versie wordt aangeleverd

De eerste versie van de video wordt gemaakt. Bijvoorbeeld door het tekenen van de illustraties of de draaidag op een aantal locaties. Rubix Creative Agency verzorgt tijdens de productie de regie en de afstemming met de klant. We editen het ruwe materiaal en voegen bijvoorbeeld muziek, tekst en een eventuele voice-over toe.

Meerdere feedback rondes

De eerste versie van de video is slechts het begin. Nadat de eerste versie af is komen er meerdere feedback rondes waarin we de video samen tot een beter geheel maken. Eventuele correcties worden aangepast en verbeterd. Als de video eenmaal af is wordt deze vervolgens opgeleverd.

Oplevering & evaluatie

Meestal maken we diverse versies van de video voor inzet op verschillende kanalen. Na de video kan een evaluatie plaatsvinden waarin de prestaties van de video onder de loep worden genomen.

Kosten animatie video

De kosten van een animatie video zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wat voor soort video het moet worden, hoe lang moet de video duren en wat zijn de benodigde materialen? Bij Rubix Creative Agency zijn we altijd van tevoren transparant over de prijzen, waardoor je nooit verrassingen komt te staan.

Onze expertise inzetten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner om een animatie video te laten maken? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Vraag naar de mogelijkheden

Video

Soorten Video Formats

Er zijn ontzettend veel verschillende formats waarin je een video op kan nemen. Elk format brengt zijn eigen sterke punten met zich mee. Voor welke video je gaat is afhankelijk van zowel je doelgroep als de doelstellingen die je wilt bereiken. Hieronder worden alle formats besproken waarin Rubix Creative Agency jouw onderneming kan ondersteunen.

Bedrijfsvideo

Je bedrijfsidentiteit in Ć©Ć©n oogopslag tonen.

Advertentie video

Geef gevoel aan je product, dienst of merk!

Uitlegvideo

Zet je onderneming weg als expert.

Productvideo

Laat zien hoe jouw product werkt en wat het doet.

Stop-motion video

Creƫer een unieke, warme spraakmakende video!

Animatie video

Breng complexe boodschappen op een simpele manier in beeld!

How-to video

Leer je kijkers hoe iets simpel te doen is.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.Ā