Advertentie video laten maken

Video verkoopt. Uit onderzoek blijkt dat video advertenties tot 55% effectiever zijn dan traditionele banner advertenties. Daarnaast worden video’s sneller gedeeld en genereren ze een hoger click-through rate ten opzichte van tekst of afbeeldingen advertenties. Een advertentie video laat jouw product, dienst of merk met beeld en geluid naar voren komen. Een advertentie video is zeer interessant om te gebruiken doordat je er gevoel mee over kan brengen en kijkers bij je product, dienst of merk betrekt. De video is breed inzetbaar op platformen als youtube, facebook, instagram en snapchat. Reden genoeg om een advertentie video in te zetten voor jouw marketing strategie. 

Wat is een advertentie video?

Een advertentie-video is een korte video die is ontworpen om je product, dienst of merk op een boeiende en overtuigende manier te presenteren. Of het nu gaat om een online advertentie of een sociale media-promotie, een advertentie video is de sleutel tot het vastleggen van de aandacht van uw potentiële klanten.

Waarom een advertentie video laten maken?

Impactvolle Eerste Indruk

De eerste indruk is van cruciaal belang in marketing. Een goed gemaakte advertentie video grijpt onmiddellijk de aandacht van je doelgroep en zorgt voor een blijvende indruk.

Effectieve Communicatie

Met een advertentie video kun je complexe informatie snel en duidelijk overbrengen. Het visuele aspect maakt het gemakkelijker voor mensen om te begrijpen en te onthouden wat u te bieden heeft.

Hogere Conversiepercentages

Studies tonen aan dat advertentie video’s de conversiepercentages kunnen verhogen. Potentiële klanten zijn eerder geneigd actie te ondernemen na het bekijken van een overtuigende video.

Voordelen van een advertentie video

Emotionele Connectie

Advertentie video’s kunnen emoties oproepen en een diepere connectie met uw publiek tot stand brengen. Dit kan leiden tot loyaliteit en herhaalde aankopen.

Flexibiliteit

Of je nu een kort en krachtige advertentie nodig hebt of een uitgebreidere video, advertentie video’s zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Professionele Uitstraling

Een professioneel geproduceerde advertentie video straalt geloofwaardigheid en kwaliteit uit, wat het vertrouwen van uw klanten versterkt.

Meetbare Resultaten

Je kunt eenvoudig de effectiviteit van uw advertentie video meten door het bijhouden van weergaven, klikken en conversies, waardoor je jouw marketingstrategie kunt optimaliseren.

Werkwijze Rubix Creative

Afhankelijk van de gekozen vorm en inzet van een specifiek kanaal doorlopen wij de volgende stappen:

Kennismaking / briefing

Bij de kennismaking leren we jouw onderneming kennen en worden we geïntroduceerd met jullie doelstellingen. Aan de hand van deze doelstellingen wordt samen een strategie bepaald. 

Brainstormen / Concept delen

Aan de hand van de wensen en doelstellingen brainstormen we gezamenlijk over een eerste opzet. Dit werken we uit in een script, storyboard en draaiboek. Onze projectmanager stelt de planning op en organiseert de inzet van de benodigde apparatuur.

Eerste versie wordt aangeleverd

De eerste versie van de video wordt gemaakt. Bijvoorbeeld door het tekenen van de illustraties of de draaidag op een aantal locaties. Rubix Creative Agency verzorgt tijdens de productie de regie en de afstemming met de klant. We editen het ruwe materiaal en voegen bijvoorbeeld muziek, tekst en een eventuele voice-over toe.

Meerdere feedback rondes

De eerste versie van de video is slechts het begin. Nadat de eerste versie af is komen er meerdere feedback rondes waarin we de video samen tot een beter geheel maken. Eventuele correcties worden aangepast en verbeterd. Als de video eenmaal af is wordt deze vervolgens opgeleverd.

Oplevering & evaluatie

Meestal maken we diverse versies van de video voor inzet op verschillende kanalen. Na de video kan een evaluatie plaatsvinden waarin de prestaties van de video onder de loep worden genomen.

Kosten advertentie video

De kosten van een advertentie video zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wat voor soort video het moet worden, hoe lang moet de video duren en wat zijn de benodigde materialen? Bij Rubix Creative Agency zijn we altijd van tevoren transparant over de prijzen, waardoor je nooit verrassingen komt te staan.

Onze expertise inzetten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner om een advertentie video te laten maken? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Vraag naar de mogelijkheden

Video

Soorten Video Formats

Er zijn ontzettend veel verschillende formats waarin je een video op kan nemen. Elk format brengt zijn eigen sterke punten met zich mee. Voor welke video je gaat is afhankelijk van zowel je doelgroep als de doelstellingen die je wilt bereiken. Hieronder worden alle formats besproken waarin Rubix Creative Agency jouw onderneming kan ondersteunen.

Bedrijfsvideo

Je bedrijfsidentiteit in één oogopslag tonen.

Advertentie video

Geef gevoel aan je product, dienst of merk!

Uitlegvideo

Zet je onderneming weg als expert.

Productvideo

Laat zien hoe jouw product werkt en wat het doet.

Stop-motion video

Creëer een unieke, warme spraakmakende video!

Animatie video

Breng complexe boodschappen op een simpele manier in beeld!

How-to video

Leer je kijkers hoe iets simpel te doen is.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.