Doeltreffende campagnes

Wil je jouw merkbekendheid vergroten? Of de performance van je campagnes verbeteren? Rubix Creative Agency helpt jou aan het meest effectieve bereik onder jouw doelgroep. Hoe? Onze strategen koppelen aan de hand van gedegen en onderbouwd vooronderzoek de juiste kanalen en media aan de juiste content op het juiste ogenblik. 

Zowel social media kanalen als de media-inkoop voor RTV en print. In combinatie met programmatic display advertising en retargetting technieken. Rubix Creative Agency heeft alle kennis en het netwerk in huis om jouw campagne tot een succes te maken.

Wat ons hierbij uniek maakt is dat we voorafgaand aan een campagne onze creatieve uitingen testen op effectiviteit onder de doelgroep. Hierdoor kunnen we onze klanten de garantie geven dat een campagne de gewenste doelen gaat halen.

Onze aanpak

Rubix Creative Agency gebruikt in de opzet van jouw campagne de klantreis zoals die is opgesteld door GOOGLE. Dit zijn de fases:

See Think Do Care klantenreis

In iedere fase van de klantreis is het essentieel om specifieke content in combinatie met de juiste kanalen en media in te zetten. Voor iedere klant is dit maatwerk. Rubix Creative Agency beschrijft dit voor jou in een helder en concreet campagneplan en zorgt voor een succesvolle uitvoering.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of via de telefoon.

Gemeente Amsterdam

bekijk case

Kinepolis banners

Kinepolis weer-gerelateerde banners

bekijk case

Wat wij nog meer voor jou kunnen doen

concepten

Unieke

concepten

video

Spraakmakende

video's

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

print-materialen

Effectieve

print materialen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.