Webdesign Bureau

Een eerste indruk is altijd belangrijk

en vooral op een website. Met een uniek webdesign kun je jezelf onderscheiden van je concurrenten en een sterk merk neerzetten.

De digitale wereld wordt steeds veeleisender op het vlak van webdesign. Is er geen rekening gehouden met de UI/UX op je website dan is je bezoeker zo weer weg. Houd je bezoeker langer vast met een creatief in elkaar gezet webdesign die uitnodigt om verder te kijken.

Waarom is webdesign belangrijk?

Waar jij als website eigenaar misschien kijkt naar hoe jouw website eruit ziet en of het past bij je merk, kijkt en let je bezoeker op zoveel meer. Kan je bezoeker contact opnemen met jouw bedrijf binnen enkele klikken? Kan het vinden waar het naar op zoek is en werkt door je website bladeren vloeiend? Laden de content, pagina’s en foto’s snel of gaat het bestelproces vlekkeloos? Maar ook; spreekt je website of webshop betrouwbaarheid uit? Allemaal aspecten van webdesign die je website kunnen maken of kraken.

Natuurlijk moet het ontwerp (User Interface) van je website of webshop aantrekkelijk zijn, maar de gebruiksvriendelijkheid (User Experience) is net zo belangrijk. Wij letten op beide vlakken naar een flink aantal punten om onszelf ervan te garanderen dat wij een mooi en functioneel webdesign opleveren. Bijvoorbeeld een clean code is voor ons als professioneel webdesign bureau erg belangrijk. Ook Google let hier erg op bij het ranken van een website in de zoekresultaten.

Hoe ziet het webdesign proces
er uit bij Rubix?

Tijdens het webdesign proces is onze succesformule een combinatie van ervaren designers, marketing specialisten en developers die zich gezamenlijk inzetten om een succesvolle webdesign tot stand te brengen dat naadloos aansluit op jouw bedrijf. Hiervoor volgen wij een vast stappenplan, het webdesign moet:

Visueel aantrekkelijk zijn en aansluiten op de bestaande huisstijl

Passen bij de strategie en visie van jouw onderneming

Zorgen voor interactie van de bezoeker en gebruiksvriendelijk zijn (User Experience)

Beschikken over een logische en duidelijke site-navigatie

SEO technisch worden ingericht

Door met al deze aspecten rekening te houden zorgen we ervoor dat je website of webshop conversiegericht, gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk is.

WordPress Webdesign bureau

Bij Rubix bouwen wij het liefst met WordPress. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem op de markt en kent vele voordelen. Waarom wij zo WordPress-minded zijn:

Tijdens het development proces van jouw nieuwe webshop doorlopen we de volgende checklist:

Visueel aantrekkelijk zijn en aansluiten op de bestaande huisstijl

Passen bij de strategie en visie van jouw onderneming

Zorgen voor interactie van de bezoeker en gebruiksvriendelijk zijn (User Experience)

Beschikken over een logische en duidelijke site-navigatie

SEO technisch worden ingericht

WordPress betekent echter niet dat we met templates werken. Elke website die we opleveren is maatwerk. Wij bouwen op het WordPress platform omdat het ons en jou oneindig veel (uitbreidings-)mogelijkheden biedt in zowel design als ontwikkeling.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Website laten maken

Wordpress

website

Unieke

webshop

Spraakmakende

webdesign

Verbazingwekkende

webdevelopment

WordPress Webdesign door Rubix

Design is een essentieel onderdeel van jouw digitale oplossing. Bij Rubix zetten wij een professioneel webdesign neer dat is gebaseerd op de strategie van jouw bedrijf.
Zo ontwikkelen we samen een succesvolle digitale oplossing die voldoet aan de hoge eisen van jouw websitebezoekers én gaat bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

We doen niets zomaar, alles wordt doordacht ontworpen en gebouwd. Alleen met een heldere en concrete online strategie en een duidelijk uitgestippelde customer journey kunnen we samen digitaal succes realiseren.

Je webdesign onder handen laten nemen door echte professionals? Neem contact op met onze marketing specialisten voor een kennismakingsgesprek.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.