Linkbuilding
uitbesteden

Inkomende links zijn nog altijd een van de belangrijkste factoren om hoger in Google te komen. Een goed linkprofiel heb je echter niet zomaar in een keer verkregen, hier zit veel tijd en werk in. Daarnaast kan het ook nog risico’s met zich meebrengen indien het niet juist uitgevoerd wordt, zoals een Google penalty. Het is daarom verstandig om om je linkbuilding uit te besteden aan een partij die hier meerdere jaren ervaring mee heeft en die al diverse resultaten heeft behaald.

Voordeel van linkbuilding

Het grote voordeel aan linkbuilding is dat je zelf in de hand hebt welke links en hoeveel links je binnen krijgt. Je kan ervoor zorgen dat het relevante links met goede autoriteit zijn die je daadwerkelijk helpen om hoger in de zoekresultaten te komen. Door goede content marketing kan je ook links vergaren, maar weet je nooit zeker hoeveel mensen er naar je linken. Het is daarom geen zekerheid, terwijl linkbuilding die zekerheid tot op zekere hoogte wel kan bieden.

Waarom linkbuilding uitbesteden

Tenzij je een groot bedrijf hebt dat automatisch links naar zich toe gestuurd krijgt, kost linkbuilding nou eenmaal veel tijd. Constant aan websites vragen of ze een link van je willen plaatsen is ook geen leuk tijdverdrijf. Bij Rubix Creative Agency hebben we door de jaren heen een heel netwerk opgezet met meer dan duizend contacten, waardoor wij gemakkelijk in contact komen met andere website beheerders die websites hebben die gerelateerd zijn aan jouw website. Hierdoor komt Rubix Creative Agency veel gemakkelijker aan links voor jouw website. Dit bespaart jou ontzettend veel tijd waardoor je die tijd kan focussen op de leukere en belangrijkere zaken voor jouw business.

Als je jouw linkbuilding uitbesteedt bij Rubix Creative Agency weet je daarnaast ook nog eens zeker dat het goed gebeurd. Als linkbuilding slecht wordt uitgevoerd kan dit erin resulteren dat Google het opmerkt en een penalty uitdeelt. Bij Rubix Creative Agency hebben we meer dan tien jaar ervaring met linkbuilding en weten we precies welke strategieën er gehanteerd moeten worden. Door de jaren heen heeft Rubix Creative Agency honderden klanten geholpen bij de linkbuilding van hun websites.

Variatie is belangrijk

Belangrijk vandaag de dag is dat je een goede variatie in je linkprofiel terug ziet. Google kijkt bij een website of het linkprofiel natuurlijk oogt. Daarom zorgt Rubix Creative Agency er altijd voor dat we een natuurlijk uitziend linkprofiel aanmaken. Dit betekent niet honderden links van slechte, niet relevante websites. Alleen maar links van goede kwaliteit met goede scores die relevant zijn aan je eigen website. Dit wordt gemeten met Trust Flow (gemeten met Majestic) en Domain Authority (Gemeten met Mangools). Ook zullen er geregeld gastblogs worden geschreven op andere websites.

Linkbuilding uitbesteden bij Rubix Creative Agency

Inmiddels heeft Rubix Creative Agency al meer dan 10 jaar ervaring met alles op gebied van SEO; van je website optimaliseren tot aan linkbuilding. Wij zorgen voor:

Kwalitatieve links

Relevante links

Variatie in het linkprofiel

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Een goed SEO marketing bureau kent zijn werkveld en blijft up-to-date over de nieuwste SEO technieken. Zo heeft Google meer dan 200 ranking-factoren die van invloed zijn op de positie van een website op een zoekwoord. Hoewel dit er een hele hoop zijn, hoef je niet op elke factor je focus te leggen. Belangrijk is te weten wat wel goed werkt en wat niet en daarop je seo strategie aan te passen. Rubix Creative Agency zet de belangrijkste strategieën uiteen en optimaliseert je website hierop. Benieuwd? Bekijk een van onze SEO-diensten.

SEO

uitbesteden

Zoekwoordenonderzoek

gratis analyse

SEO-concurrentie

analyse

Linkbuilding

Versterk je domein

Optimalisatie van jouw webshop

Is je webshop live? Dan houdt het werk natuurlijk niet op. Je webshop moet onderhouden en geoptimaliseerd worden. Samen met een SEO-Specialist wordt je webshop verder geoptimaliseerd voor nieuwe zoekwoorden en nieuwe producten.

Via Google analytics houden we vervolgens alle bezoekers bij en kijken we hoe we het rendement per bezoeker kunnen verhogen.

Waarom je webshop laten maken door Rubix?

Een webshop laten maken door Rubix betekent dat je een technisch goed gebouwde webshop krijgt die is gebouwd met jouw doelgroep in het vizier. Na meer dan 100 opgeleverde succesvolle webshops weten wij precies wat wel en niet werkt. Daag je ons uit? Vraag vrijblijvend een offerte op of bel ons voor een oriënterend gesprek.

Na meer dan 100 opgeleverde succesvolle webshops weten wij precies wat wel en niet werkt. Daag je ons uit? Vraag vrijblijvend een offerte op of bel ons voor een oriënterend gesprek.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.