SEA Specialisten

Oftewel zoekmachine adverteren ga je voor direct resultaat. Een ruim budget en goed in elkaar gezette campagnes kunnen je binnen de kortste keren meer leads of transacties bezorgen.

Voordelen van zoekmachine adverteren

Je kunt heel specifiek targeten op jouw doelgroep

Je advertenties worden direct op de eerste pagina met zoekresultaten getoond

Je kunt bezoekers die via je advertenties binnenkomen retargeten

Je genereert binnen korte tijd meer websitebezoekers die via je advertenties doorklikken naar je website

Jij bepaalt jouw budget

Verschillende mogelijkheden om te adverteren in Google

Google Ads, voorheen Google Adwords, is het meest gekozen online advertentieprogramma waarmee je kunt adverteren in Google. Google Ads biedt verschillende advertentiemodellen. Denk aan advertenties met alleen tekst of shopping advertenties als je zelf producten verkoopt. In dat laatste geval wordt er ook een prijs en afbeelding weergegeven. Een tekst advertentie heeft echter alleen een URL, titel en beschrijving.

De meest voorkomende plekken van advertenties zijn boven en onder de organische zoekresultaten. Waar jouw advertentie precies komt te staan hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld hoeveel je bereidt bent te betalen per klik, maar ook hoe relevant en aantrekkelijk jouw advertentie is voor de zoeker.

Gericht adverteren met Google Adwords

Google Ads heeft verschillende mogelijkheden om gericht te adverteren. Bijvoorbeeld adverteren in bepaalde steden waarbij je advertenties alleen zichtbaar zijn voor mensen met specifieke interesses. Of shopping advertenties waarbij de nadruk op productafbeeldingen en omschrijvingen ligt. Ook is het makkelijk om de resultaten te analyseren en je conversies specifiek te meten. Zo kun je precies zien welke aankopen of aanmeldingen via je advertenties binnenkomen en welke niet.

Met dit soort informatie kunnen wij precies zien wat wel en niet werkt en kunnen we jouw advertentiebudget zo optimaal mogelijk inzetten. Als bepaalde zoekwoorden veel conversies opleveren kunnen wij daar meer budget aan toewijzen of juist andersom.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Heb je besloten dat je jouw advertentiecampagnes door een professioneel SEA bureau wilt laten opzetten? Mooi! Dan nodigen we je graag op kantoor uit voor een uitgebreide briefing en campagneplan. We bepalen samen voor welke diensten of producten wilt adverteren, wie jouw concurrenten zijn en welke vorm van advertenties het meest geschikt is voor jouw dienst of product. Vervolgens gaat onze SEA specialist aan de slag. Onze specialist doet een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentie analyse. Daaruit vloeit een advies voort die we met jou bespreken. Zodra jij akkoord hebt gegeven op de te targeten zoekwoorden en de advertenties gaat je campagne online.

Nadat je campagnes online gaan blijven wij deze natuurlijk bijsturen en optimaliseren. Daarvoor gebruiken wij verschillende Google programma’s zoals Tag Manager, Analytics, Search Console en meer. Zo kunnen wij regelmatig naar jou rapporteren over de uitkomsten en ROI van je campagnes.

Vandaag nog samen aan tafel om een spetterende advertentiecampagne op Google op te zetten? Stuur ons een bericht!

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Online adverteren

Online adverteren brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Je brand identiteit versterken met display advertising of social media? Of liever directe conversie verkrijgen met SEA en e-mailmarketing? Rubix Creative Agency zet jouw doelstellingen vast en maakt een campagne op maat aan om die doelstellingen te behalen.  Bekijk welke campagnes we voor jou op kunnen zetten!

Google ads

(SEA)

Social

advertising

Display advertising

genereer clicks

E-mailmarketing

Vergroot je netwerk

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.