Display advertising

Display advertising is een belangrijk instrument om online te adverteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal (zoals banners) of video. Het kan onder andere gebruikt worden voor je naamsbekendheid, je imago, je producten en diensten en om direct conversie te genereren. Het is goed te meten hoeveel mensen je kan bereiken of hoeveel mensen je verwacht te bereiken, wat het tot een zeer effectief middel maakt. Daarnaast kan je ook gericht targeten; als je bijvoorbeeld een kampeerwinkel hebt kan je een banner of video plaatsen op een survival blog. Doordat het internet vandaag de dag zo groot is, is er bijna altijd wel iets toepasselijks te vinden en kan je ontzettend gericht adverteren op je doelgroep. Daarnaast kan jet het ook inzetten via social media. Aangezien social media ook zo veel data heeft over iedereen kan je dus ook hier heel gericht targeten. Display advertising kan hier dus goed op inspelen.

Vaak wordt gesuggereerd dat display advertising geen effectieve methode is omdat het in vergelijking tot adwords of social advertising veel minder conversies oplevert. Dit is niet te vergelijken omdat adverteren via display advertising veel meer gaat om bereik en betrokkenheid. Naast conversies moet het ook bewustzijn en betrokkenheid creëren, het is dus in minder gericht op conversies dan adwords of social advertising

Voordelen display advertising

Display advertising heeft een aantal voordelen dat het met zich meebrengt. Allereerst zorgt het ervoor dat het je product/dienst visueel in kaart brengt. Je kan een banner/video daarnaast persoonlijk afstemmen op je doelgroep.
Daarnaast brengt het je merk/bedrijf visueel onder de aandacht, waardoor je beter blijft hangen en voor toekomstige aankopen in the picture staat. Ook kan het verloren klanten of mensen die je vergeten waren weer bewust laten worden dat je nog altijd bestaat door middel van retargeting.

Display advertising uitbesteden? Laat je helpen door Rubix Creative Agency. Vraag vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn of vraag direct een offerte op.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Online adverteren

Online adverteren brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Je brand identiteit versterken met display advertising of social media? Of liever directe conversie verkrijgen met SEA en e-mailmarketing? Rubix Creative Agency zet jouw doelstellingen vast en maakt een campagne op maat aan om die doelstellingen te behalen.  Bekijk welke campagnes we voor jou op kunnen zetten!

Google ads

(SEA)

Social

advertising

Display advertising

genereer clicks

E-mailmarketing

Vergroot je netwerk

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.