SEA uitbesteden

Zoekmachine adverteren kan voor uitstekende resultaten zorgen. Belangrijk daarbij is dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Als je niet op de juiste zoekwoorden gevonden wordt kan dit juist veel geld kosten. Onze experts weten precies hoe ze zoekmachine adverteren kunnen inzetten om jou een optimaal rendement voor jouw investering te bezorgen.

Online adverteren

Online adverteren brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Je brand identiteit versterken met display advertising of social media? Of liever directe conversie verkrijgen met SEA en e-mailmarketing? Rubix Creative Agency zet jouw doelstellingen vast en maakt een campagne op maat aan om die doelstellingen te behalen.  Bekijk welke campagnes we voor jou op kunnen zetten!

Google ads

(SEA)

Social

advertising

Display advertising

genereer clicks

E-mailmarketing

Vergroot je netwerk

Google Adwords

Google Ads is het adverteerprogramma van Google waarmee je advertenties kunt creëren en gericht kunt adverteren in Google. Dit gebeurt meestal boven en onder de organische zoekresultaten. Waar jij precies komt te staan hangt er vanaf wat jij betaald ten opzichte van de concurrentie. Per keer dat iemand op jouw advertentie klikt, betaal jij.

Met dit soort informatie kunnen wij daardoor precies zien wat wel en niet werkt, en kunnen wij je beter sturen met het advertentiebudget. Als bepaalde zoekwoorden veel conversies opleveren, kunnen wij daar meer budget aan toewijzen. Voor zoekwoorden met weinig conversie is het tegenovergestelde ook waar.

Gericht adverteren met Google Adwords

Google Ads heeft vele mogelijkheden om gericht te adverteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren in bepaalde steden waarbij de advertenties alleen zichtbaar zijn voor mannen of mensen met specifieke interesses. Ook is het makkelijk om de resultaten te analyseren. Het is mogelijk om met Google Adwords je conversie specifiek te meten. Hierdoor zie je alle aankopen of aanmeldingen die plaatsvinden op jouw website. Met wat code van Google Adwords op je website kun je daardoor ook zien of iemand wat koopt of zich aanmeldt.

Voordelen van SEA

Je kunt heel specifiek targeten op jouw doelgroep

Je advertenties worden direct op de eerste pagina met zoekresultaten getoond

Je genereert binnen korte tijd meer website bezoekers via je advertenties

Jij bepaalt jouw budget

Je kunt bezoekers die via je advertenties binnenkomen retargeten

Google adwords uitbesteden

Wanneer je een Adwords Campagne door Rubix Creative Agency laat opzetten zorgen wij ervoor dat Google Analytics wordt opgezet. Hiermee kunnen wij een campagne tot in detail bekijken. Op basis hiervan genereren wij een rapport dat wordt gebruikt voor het optimalisatieproces en een gezonde ROI. Wilt u uw internet onderneming serieus aanpakken, zorg dan dat je gebruikmaakt van Google Adwords. Rubix Creative Agency helpt je hierbij aan succes.

Door de kosten per klik zo laag mogelijk te houden, zorgen wij voor een optimale ROI. Wij beheren de Google Adwords campagnes. Echter blijf jij zelf de eigenaar van het programma waardoor de rechten en toegang behouden worden.

Vraag naar de mogelijkheden

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.