Webshop laten maken

Het maakt niet waar je naar op zoek bent; alles is online te vinden. E-commerce is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Een e-commerce webshop laten maken is de beste stap die je kunt zetten.

Wil je een kei van een webshop die conversie oplevert? Neem dan contact op met onze marketing specialisten. Zij hebben de juiste kennis in huis om samen met jou een online ontwikkelstrategie voor je webshop neer te zetten die niet kan falen.

Maatwerk webshop laten maken door Rubix betekent teamwork

De eerste stappen naar jouw nieuwe webshop zetten we graag samen met jou. Wat wil je verkopen of verkoop je al? Wie is jouw doelgroep? Wat vindt jouw doelgroep aantrekkelijk? Wat is jouw huisstijl en hoe wil je jouw webshop online positioneren? Welke zoektermen worden gebruikt bij het online zoeken naar jouw producten of diensten?

Zo vuren we honderden vragen op je af. Jouw antwoorden zullen ons helpen een webshop te bouwen die exact is wat jouw doelgroep wil zien, dat past bij jouw merk en die online conversie voor jou moet opleveren. Hebben we fase 1 afgerond? Dan is het tijd voor het designproces.

UX/UI Design van jouw nieuwe webshop

Onze designers ontwerpen een uniek design voor jouw webshop aan de hand van jouw wensen en met jouw doelgroep in het achterhoofd. Bij het maken van een design wordt er altijd op de volgende punten gelet:

Het design moet visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn,

Het moet passen bij de strategie en visie van jouw onderneming,

SEO-technisch moet het perfect in orde zijn,

Je webshop moet bezoekers verleiden tot interactie,

Het moet een logische categoriestructuur hebben zodat je diensten of producten gemakkelijk gevonden kunnen worden,

Je webshop moet over een goede SEO-structuur beschikken en voor jou belangrijke zoekwoorden bevatten

E-Commerce webshop development

Ben je akkoord gegaan met het design voor je nieuwe webshop? Dan gaat de bouw van je nieuwe webshop van start. Bij Rubix Marketing zijn wij fan van Woocommerce webshops. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en er draaien wereldwijd miljoenen webshops op.

Met Woocommerce bouwen we de mooiste en snelste webshops op het WordPress CMS. Door de talloze plugins die beschikbaar zijn voor WordPress in combinatie met Woocommerce kunnen we jouw webshop exact de functionaliteiten geven die jij wenst of nodig hebt.

Tijdens het development proces van jouw nieuwe webshop doorlopen we de volgende checklist:

Jouw teksten, productafbeeldingen en productomschrijvingen worden toegevoegd

Wij denken mee bij het opzetten van een logische (categorie)structuur waardoor je bezoeker direct kan vinden waar het naar zoekt

Je webshop wordt technisch geoptimaliseerd en moet binnen 3 seconden geladen zijn

De door jou gewenste betaalsystemen worden geïntegreerd

Contactformulier en e-mail worden gekoppeld

Je webshop wordt uitvoerig getest

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Website laten maken

Wordpress

website

Unieke

webshop

Spraakmakende

webdesign

Verbazingwekkende

webdevelopment

Optimalisatie van jouw webshop

Is je webshop live? Dan houdt het werk natuurlijk niet op. Je webshop moet onderhouden en geoptimaliseerd worden. Samen met een SEO-Specialist wordt je webshop verder geoptimaliseerd voor nieuwe zoekwoorden en nieuwe producten.

Via Google analytics houden we vervolgens alle bezoekers bij en kijken we hoe we het rendement per bezoeker kunnen verhogen.

Waarom je webshop laten maken door Rubix?

Een webshop laten maken door Rubix betekent dat je een technisch goed gebouwde webshop krijgt die is gebouwd met jouw doelgroep in het vizier. Na meer dan 100 opgeleverde succesvolle webshops weten wij precies wat wel en niet werkt. Daag je ons uit? Vraag vrijblijvend een offerte op of bel ons voor een oriënterend gesprek.

Na meer dan 100 opgeleverde succesvolle webshops weten wij precies wat wel en niet werkt. Daag je ons uit? Vraag vrijblijvend een offerte op of bel ons voor een oriënterend gesprek.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.