Website Development

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website of webshop

is onmisbaar voor elke onderneming. Naast dat het moet uitstralen waar jouw bedrijf voor staat heeft het ook een hele belangrijke functie. Jouw website moet nieuwe klanten trekken.

Wij geloven er heilig in dat dit het best bereikt wordt door een goede wisselwerking tussen design, techniek en marketing. Al tijdens het ontwikkelproces werken onze marketing specialisten mee; zo creëren we een perfect ontworpen website die ook nog eens jouw doelgroep aanspreekt.

Jouw professionele WordPress website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop werken wij volgens een vast stappenplan. De eerste stappen ben je zelf actief bij betrokken. Zo garanderen wij jou en onszelf ervan dat het eindresultaat exact is wat jij je hebt voorgesteld.

We beginnen met het vaststellen van jouw doel. Zonder een duidelijk doel voor ogen, geen succesvolle website of webshop.

Onze marketing specialisten bepalen samen met jou een geschikte website structuur op basis van voor jou belangrijke zoekwoorden.

Tegelijk ontwerpt een van onze designers een gebruiksvriendelijk design voor jouw website of webshop op basis van jouw wensen.

De volgende stap is het bouwen van de website of webshop. Wij werken hierin voornamelijk met WordPress (in combinatie met Woocommerce, als het om een webshop gaat)

Zodra je website of webshop af is mag je gaan testen en bekijken. Als er hier en daar nog kleine aanpassingen moeten worden uitgevoerd, is dit het juiste moment.

Eindelijk, je nieuwe website of webshop is af en gaat live! Ook nadat jouw website of webshop is opgeleverd blijven wij het natuurlijk in de gaten houden.

E-Commerce webshop development

Ben je akkoord gegaan met het design voor je nieuwe webshop? Dan gaat de bouw van je nieuwe webshop van start. Bij Rubix Marketing zijn wij fan van Woocommerce webshops. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en er draaien wereldwijd miljoenen webshops op.

Met Woocommerce bouwen we de mooiste en snelste webshops op het WordPress CMS. Door de talloze plugins die beschikbaar zijn voor WordPress in combinatie met Woocommerce kunnen we jouw webshop exact de functionaliteiten geven die jij wenst of nodig hebt.

Tijdens het development proces van jouw nieuwe webshop doorlopen we de volgende checklist:

Jouw teksten, productafbeeldingen en productomschrijvingen worden toegevoegd

Wij denken mee bij het opzetten van een logische (categorie)structuur waardoor je bezoeker direct kan vinden waar het naar zoekt

Je webshop wordt technisch geoptimaliseerd en moet binnen 3 seconden geladen zijn

De door jou gewenste betaalsystemen worden geïntegreerd

Contactformulier en e-mail worden gekoppeld

Je webshop wordt uitvoerig getest

Onze expertise inzetten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Website laten maken

Wordpress

website

Unieke

webshop

Spraakmakende

webdesign

Verbazingwekkende

webdevelopment

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.