Unieke concepten

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat goede creatie voor 60% de effectiviteit van een campagne bepaalt? Dan hoeven we verder niet uit te leggen hoe belangrijk het is om een goed creatief concept neer te zetten.

Werkwijze KICK!

Om tot een goed doordacht en effectief concept te komen doorloopt KICK! een aantal essentiële stappen:

Onderzoek

We gaan op zoek naar het antwoord op een aantal vragen. Zoals: wat is het doel van het project of de campagne? Wat is de de doelgroep en waar bevindt deze zich? Welke resultaten worden er nu behaald en welke data is beschikbaar?

Creatieve sessies

Op basis van het gecreëerde organisatieprofiel starten we onder andere een kleuren- en vormonderzoek. Deze werken we verder uit in moodboards die uitgebreid besproken worden totdat we de juiste look & feel te pakken hebben. Is de opdrachtgever tevreden? Dan starten we met het design.

Uitwerking

In de laatste stap werken we de communicatiemiddelen uit in mock-ups en indien van toepassing een brandbook of styleguide voor alle online en offline communicatie.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Onze diensten

campagnes

Doeltreffende

campagnes

video

Spraakmakende

videos

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

print-materialen

Effectieve

print materialen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.