Social advertising

Reclamecampagnes via social advertising wordt steeds belangrijker. Doordat social media als FacebookInstagram en Linkedin steeds meer gegevens over hun gebruikers verzamelen kan je super gericht adverteren. Rubix Creative Agency kijkt hierbij onder andere naar de demografie, geografie en interesses van de doelgroep. Uit die data kan je vervolgens weer nieuwe groepen aanboren en steeds verder uitbreiden. Uiteindelijk draait het vervolgens maar om een ding; een optimaal conversiepercentage via social advertising.

Voordelen social advertising

Een van de grootste voordelen van social advertising is dat je specifiek kan uitzoeken aan wie je jouw advertentie laat zien. Dit zorgt ervoor dat iedereen die de advertentie te zien krijgt ook enige affiniteit met jouw dienst of product heeft. Jij biedt met jouw product of dienst daadwerkelijk een oplossing voor hen. Als je bijvoorbeeld via TV adverteert heb je vaak veel meer diversiteit in degene die het programma kijken, waardoor het minder effectief is. Via social media filter je deze eruit.

Een ander groot voordeel is dat het goed meetbaar is. Je kan van te voren bepalen aan hoeveel mensen jij je advertentie wil laten zien en je kan precies zien hoeveel mensen op jouw advertentie hebben geklikt en ook daadwerkelijk een dienst of product hebben gekocht. Ook kun je hierbij meerdere campagnes maken en kijken welke het meest effectief is.
Op de campagne die het meest effectief is kun je vervolgens door bouwen. Hierdoor kan je goed zien hoe effectief de campagne is en indien nodig kleine aanpassingen doen.

Social advertising uitbesteden?

Meer naamsbekendheid, leads en conversie willen via social media? Laat je social media campagne dan uitbesteden bij Rubix. Bij Rubix Creative Agency hebben we met onze specialisten al meerdere social advertising campagnes succesvol geleid. Wij helpen je graag bij het creëren en optimaliseren van een campagne. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Online adverteren

Online adverteren brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Je brand identiteit versterken met display advertising of social media? Of liever directe conversie verkrijgen met SEA en e-mailmarketing? Rubix Creative Agency zet jouw doelstellingen vast en maakt een campagne op maat aan om die doelstellingen te behalen.  Bekijk welke campagnes we voor jou op kunnen zetten!

Google ads

(SEA)

Social

advertising

Display advertising

genereer clicks

E-mailmarketing

Vergroot je netwerk

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.