Effectieve print materialen

Print is dood? Lang leve print! Bij Rubix Creative Agency geloven we in het samenstellen van de ideale mix aan communicatiemiddelen. Zowel online als offline. Print is daar vaak een essentieel onderdeel in. Uiteraard afhankelijk van je doelgroep en gekozen kanalen in een campagne.

Print is vandaag de dag ook weer onderscheidend. In het online geweld val je vaak met print weer op een positieve manier op. Mits goed uitgevoerd uiteraard. Bij Rubix Creative Agency kun je daar op vertrouwen. We hebben tientallen jaren ervaring met het opmaken en produceren van posters, flyers, brochures, magazines, out of home en POS-materialen.

Vaak ligt aan de basis een creatief concept en een campagneplan. De diverse print materialen werken we uit binnen dit creatieve concept en de plaats binnen een campagneplan. Zo kan een abri effectief zijn in de fase waarin naamsbekendheid het doel is en een eigen glossy magazine een uitstekend middel zijn om ambassadeurs van je merk te kweken.

Complete ervaring

Print is een uitstekend middel om diverse zintuigen te prikkelen en te combineren met andere creaties. Zo kan bijvoorbeeld met POS materiaal in een winkel een totaalervaring worden gecreëerd door interactieve elementen toe te voegen. En met het toevoegen van een QR code is de overstap naar online snel gemaakt. Of even onthaasten en gewoon in alle rust genieten van een mooi vormgegeven magazine met een kopje koffie op de bank.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je print materialen? Wij komen graag bij je langs! Neem gerust contact op via mail of via de telefoon.

NOC outdoor banner

#TeamNL op weg naar Rio

bekijk case

AK2021 uitgelicht

Aangenaam Klassiek

bekijk case

Wat wij nog meer voor jou kunnen doen

concepten

Unieke

concepten

campagnes

Doeltreffende

campagnes

video

Spraakmakende

video's

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.