Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website of webshop

is onmisbaar voor elke onderneming. Naast dat het moet uitstralen waar jouw bedrijf voor staat heeft het ook een hele belangrijke functie. Jouw website of webshop moet nieuwe klanten trekken.

Website laten maken

Wordpress

website

Unieke

webshop

Spraakmakende

webdesign

Verbazingwekkende

webdevelopment

Wij geloven er heilig in dat dit het beste bereikt wordt door een goede wisselwerking tussen design, techniek en marketing. Al tijdens het ontwikkelproces werken onze marketing specialisten mee; zo creëren we een perfect ontworpen website die ook nog eens jouw doelgroep aanspreekt.

Jouw professionele WordPress website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop werken wij volgens een vast stappenplan. De eerste stappen ben je zelf actief bij betrokken. Zo garanderen wij jou en onszelf ervan dat het eindresultaat exact is wat jij je hebt voorgesteld.

We beginnen met het vaststellen van jouw doel. Zonder een duidelijk doel voor ogen, geen succesvolle website of webshop.

Onze marketing specialisten bepalen samen met jou een geschikte website structuur op basis van voor jou belangrijke zoekwoorden.

Tegelijk ontwerpt een van onze designers een gebruiksvriendelijk design voor jouw website of webshop op basis van jouw wensen.

De volgende stap is het bouwen van de website of webshop. Wij werken hierin voornamelijk met WordPress (in combinatie met Woocommerce, als het om een webshop gaat)

Zodra je website of webshop af is mag je gaan testen en bekijken. Als er hier en daar nog kleine aanpassingen moeten worden uitgevoerd, is dit het juiste moment.

Eindelijk, je nieuwe website of webshop is af en gaat live! Ook nadat jouw website of webshop is opgeleverd blijven wij het natuurlijk in de gaten houden.

WordPress website laten maken

Meer dan 40% van alle websites op het internet draaien op het WordPress CMS. Dit is niet voor niets; WordPress is Open Source, veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk. Er zijn talloze plugins beschikbaar om extra functionaliteiten toe te voegen aan je website. Wil je een sticky-button, een contact form of een call-to-action op je website? Alles is mogelijk. En is er geen geschikte plugin beschikbaar, dan bouwen wij die natuurlijk voor je. Ook is WordPress erg geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. Zo wordt jouw website extra aantrekkelijk voor zoekmachines!

Vraag naar de mogelijkheden

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.