Skip to main content

Schoonmaakbedrijf Vidia

Schoonmaakbedrijf Vidia

Geen zorgen meer
over de schoonmaak

Achtergrond klant

Vidia is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Den Haag. Actief sinds 1972 is dit familiebedrijf een gevestigde naam in Den Haag en omstreken. Door de jaren heen heeft Vidia talloze gebouwen en objecten schoon opgeleverd

De opdracht

De wensen

Rubix was al een oude bekende van Vidia, wij hebben ook de vorige website aan hen opgeleverd. Voor de nieuwe website was Vidia specifiek op zoek naar een website waar makkelijk doorheen genavigeerd kon worden, een uniek design en een toegankelijk formulier voor de diensten van Vidia. Ook wil Vidia gevonden worden op verschillende zoekwoorden, waarvan het zoekwoord ‘schoonmaakbedrijf Den Haag’ het belangrijkst is.

 

Het resultaat

Nadat de wensen van Vidia helder voor ons waren, zijn we direct aan de slag gegaan met het design van de website om vervolgens te website te realiseren. Hierbij is er rekening gehouden met alle wensen van Vidia.

Dienst

  • SEO
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • SEA

Deliverables

  • Branding

Nog meer RUBIX!
in je leven

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.