SEO Schiedam

Op zoek naar een SEO specialist in Schiedam? Rubix Creative Agency is een full service online marketingbureau in Schiedam. Jaarlijks start de zoektocht binnen Nederland naar een product of dienst voor miljoenen mensen via een zoekmachine. Door bovenaan te komen op belangrijke zoekwoorden voor jouw onderneming zorg je er dus voor dat je ontzettend veel nieuwe klanten binnen krijgt. Met meer dan tien jaar SEO-ervaring weten wij Rubix Creative Agency in Schiedam precies hoe we ervoor moeten zorgen dat jouw website bovenaan Google terecht komt.

SEO Schiedam verbeteren

In totaal heeft Google meer dan 200 ranking-factoren die van invloed zijn op de positie van een website op een zoekwoord. Hoewel dit er een hele hoop zijn, hoef je niet op elke factor je focus te leggen en zijn er aantal factoren die van groter belang zijn dan de ander. De drie belangrijkste onderdelen waarop je jezelf moet focussen om hoog te scoren in Google in Schiedam zijn:

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit

SEO Content Schiedam

In de SEO-wereld gaat ook wel het gezegde ‘content is king’ rond. Hoe meer content jouw website bevat, hoe beter Google kan begrijpen waar jouw website over gaat. Ook voor lezer is goede content een must. De lezer moet je namelijk zien als een expert in jouw vakgebied die weet waar hij/zij over praat. Daarnaast weet Google steeds beter goede content van slechte content te onderscheiden, waardoor het steeds belangrijker is om goede content te schrijven.

SEO Techniek Schiedam

Zoekmachines als Google gebruiken robots die je site bekijken. Hoewel je een website niet moet maken voor deze robots maar voor een klant, moet je er wel voor zorgen dat deze robots gemakkelijk heel je website kunnen onderzoeken. Door je website technisch te optimaliseren in Schiedam zorg je ervoor dat deze robots gemakkelijk heel je website kunnen bekijken. Denk hierbij aan het maken van een sitemap en het aanmaken van een juiste site structuur.

Autoriteit verbeteren Schiedam

Ook autoriteit is een belangrijke factor voor Google om je site beter op de kaart te zetten. Autoriteit kan je onder andere opbouwen door off-site SEO zoals linkbuilding, maar ook door on-page factoren goed toe te passen. Als Google ziet dat jij de mensen die op je site terecht komen waardevolle informatie biedt waar ze naar op zoek naar waren, groeit je autoriteit automatisch mee.

Betrouwbare analyse

Op basis van directe concurrenten

Compleet plan van aanpak

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Een goed SEO marketing bureau kent zijn werkveld en blijft up-to-date over de nieuwste SEO technieken. Zo heeft Google meer dan 200 ranking-factoren die van invloed zijn op de positie van een website op een zoekwoord. Hoewel dit er een hele hoop zijn, hoef je niet op elke factor je focus te leggen. Belangrijk is te weten wat wel goed werkt en wat niet en daarop je seo strategie aan te passen. Rubix Creative Agency zet de belangrijkste strategieën uiteen en optimaliseert je website hierop. Benieuwd? Bekijk een van onze SEO-diensten.

SEO

uitbesteden

Zoekwoordenonderzoek

gratis analyse

SEO-concurrentie

analyse

Linkbuilding

Versterk je domein

SEO uitbesteden Schiedam - Hoe gaan wij te werk?

Bij Rubix zorgen wij allereerst altijd dat de wensen en behoeftes in kaart worden gebracht. Wil je bijvoorbeeld alleen lokaal beter gevonden worden is lokale SEO een goed optie. Of wil je een website migratie uit laten voeren, dan zorgen we dat wij ons daarop voor gaan bereiden.

Nadat de wensen en behoefte in kaart zijn gaan we beginnen met een zoekwoordenonderzoek. Middels een zoekwoorden onderzoek komen wij te weten op welke zoekwoorden in jouw branche gezocht wordt en hoe vaak er naar gezocht wordt. Dit doen we o.a. door een SEO-concurrentieanalyse uit voeren; hierdoor leren wij precies waar jouw concurrenten op scoren en welke zoekwoorden haalbaar zijn om op te scoren.

Als de zoekwoorden eenmaal bekend zijn zorgen we ervoor dat de on-page SEO van de website op orde is. Dit betekent dat we de website nalopen en zorgen dat de SEO-techniek van de website op orde is en je website geoptimaliseerd wordt voor zoekwoorden waar jij op wilt scoren. Ook zorgen we hierbij o.a. voor de juiste sitestructuur en dat de content op de juiste pagina’s komt te staan.

Als de on-page SEO eenmaal goed is gaan we naar off-page SEO kijken. Middels linkbuilding zorgen we ervoor dat er genoeg links van relevante websites naar je toe verwijzen zodat je autoriteit op het web wordt verhoogd. Dit alles zorgt er vervolgens voor dat jouw website op de juiste zoekwoorden gaat scoren!

Je SEO laten uitbesteden? Neem dan hier contact op.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.