SEA Schiedam

SEA Schiedam (search engine advertising) is het betaald adverteren binnen een zoekmachine. Exact vertaald betekent SEA ‘Zoekmachine adverteren’. Meestal is dat op Google, maar hier vallen websites zoals Bing van Microsoft ook onder. De samenvatting is dat je een goede positie in de zoekmachine koopt.

Je staat dan in de zoekmachine als adverteerder. De advertenties worden weergeven als iemand op een van zoekwoorden zoekt. De meest voorkomende plekken van advertenties zijn boven en onder de organische zoekresultaten. Waar je precies komt te staan hangt er vanaf wat jij betaald ten opzichte van de concurrentie. Je betaald per keer dat er op uw advertentie geklikt wordt.

Verschillende advertenties

Meestal praten we dan over een advertentie met alleen tekst, maar op bepaalde producten worden ook shopping advertenties verkocht, die ook een prijs en afbeelding weergeven. Een normale advertentie heeft alleen een URL, titel en beschrijving.
Weet je niet goed hoe je dit binnen het bestaande bedrijfsmodel dient te implementeren? Laat Rubix Creative Agency in Schiedam het voor je regelen. Google Adwords is het belangrijkste online advertentieprogramma. Door campagnes via Google Adwords op de juiste manier in te zetten en te optimaliseren krijg je een hoop extra klanten binnen.

SEA uitbesteden in Schiedam

Onze experts weten precies hoe zoekmachine adverteren werkt en zijn zo in staat meer winst voor je te genereren. Kortom, zoekmachine adverteren kan je een hoop rendement opleveren. Belangrijk daarbij is dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Als je niet op de juiste zoekwoorden gevonden wordt kan dit meer geld kosten dan het oplevert.

Ook zijn er advertentie extensies. Hiermee kunnen advertenties worden uitgebreid met extra informatie. Voorbeelden hiervan zijn telefoonnummers, afbeeldingen of links naar een andere pagina op uw website.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

Online adverteren

Online adverteren brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Je brand identiteit versterken met display advertising of social media? Of liever directe conversie verkrijgen met SEA en e-mailmarketing? Rubix Creative Agency zet jouw doelstellingen vast en maakt een campagne op maat aan om die doelstellingen te behalen.  Bekijk welke campagnes we voor jou op kunnen zetten!

Google ads

(SEA)

Social

advertising

Display advertising

genereer clicks

E-mailmarketing

Vergroot je netwerk

Blijf op de hoogte!
Schijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.