SEA Den haag

SEA Den haag (search engine advertising) is het betaald adverteren binnen een zoekmachine. Exact vertaald betekent SEA ‘Zoekmachine adverteren’. Meestal is dat op Google, maar hier vallen websites zoals Bing van Microsoft ook onder. De samenvatting is dat je een goede positie in de zoekmachine koopt.

Je staat dan in de zoekmachine als adverteerder. De advertenties worden weergeven als iemand op een van zoekwoorden zoekt. De meest voorkomende plekken van advertenties zijn boven en onder de organische zoekresultaten. Waar je precies komt te staan hangt er vanaf wat jij betaald ten opzichte van de concurrentie. Je betaald per keer dat er op uw advertentie geklikt wordt.

Verschillende advertenties

Meestal praten we dan over een advertentie met alleen tekst, maar op bepaalde producten worden ook shopping advertenties verkocht, die ook een prijs en afbeelding weergeven. Een normale advertentie heeft alleen een URL, titel en beschrijving.
Weet je niet goed hoe je dit binnen het bestaande bedrijfsmodel dient te implementeren? Laat Rubix Creative Agency in Den haag het voor je regelen. Google Adwords is het belangrijkste online advertentieprogramma. Door campagnes via Google Adwords op de juiste manier in te zetten en te optimaliseren krijg je een hoop extra klanten binnen.

SEA uitbesteden in Den haag

Onze experts weten precies hoe zoekmachine adverteren werkt en zijn zo in staat meer winst voor je te genereren. Kortom, zoekmachine adverteren kan je een hoop rendement opleveren. Belangrijk daarbij is dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Als je niet op de juiste zoekwoorden gevonden wordt kan dit meer geld kosten dan het oplevert.

Ook zijn er advertentie extensies. Hiermee kunnen advertenties worden uitgebreid met extra informatie. Voorbeelden hiervan zijn telefoonnummers, afbeeldingen of links naar een andere pagina op uw website.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je conceptontwikkeling? Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of de telefoon.

Gemeente Coevorden

bekijk case

013CIFF

bekijk case

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Een goed SEO marketing bureau kent zijn werkveld en blijft up-to-date over de nieuwste SEO technieken. Zo heeft Google meer dan 200 ranking-factoren die van invloed zijn op de positie van een website op een zoekwoord. Hoewel dit er een hele hoop zijn, hoef je niet op elke factor je focus te leggen. Belangrijk is te weten wat wel goed werkt en wat niet en daarop je seo strategie aan te passen. Rubix Creative Agency zet de belangrijkste strategieën uiteen en optimaliseert je website hierop. Benieuwd? Bekijk een van onze SEO-diensten.

SEO

uitbesteden

Zoekwoordenonderzoek

gratis analyse

SEO-concurrentie

analyse

Linkbuilding

Versterk je domein

Blijf op de hoogte!
Schijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.