Rubix Creative Agency - Reclamebureau Amsterdam

Wij zijn trots op onze klassieke imago. Al sinds 1973 ontwikkelen wij spraakmakende campagnes om mensen en merken samen te brengen. In de loop der tijd is het maken van reclame natuurlijk in heel veel opzichten veranderd. Maar één ding blijft voor ons hetzelfde. Een goed idee is pas een goed idee als het past bij het brand dat je voor je hebt. Daarom hecht Rubix Creative Agency veel waarde aan persoonlijke service op maat. Wij stappen in in het proces op de manier en op het moment dat jij dat wil. Vervolgens doorlopen we een aantal stappen.

Onderzoek
Om vast te stellen wat onze opdrachtgever nodig heeft gaan we op onderzoek uit. We zoeken het antwoord op een aantal vragen. Bijvoorbeeld: wat is het doel van het project of de campagne? Wie is de doelgroep? En wat zijn de resultaten die we willen boeken?

Creatieve sessies
Wanneer we onderzoek hebben gedaan starten we met een kleuren- en vormonderzoek om dit vervolgens uit te werken in moodboards. Deze delen we vervolgens met de opdrachtgever om zo samen te beslissen wat de juiste richting is. Als we daar uit zijn starten we met het design.

Uitwerking
In stap drie werken we de middelen uit in mock-ups. Als dat relevant is maken we ook een brandbook of styleguide voor alle online en offline middelen.

Meer weten?

Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of via de telefoon.

Gemeente Amsterdam

bekijk case

Kinepolis banners

Kinepolis weer-gerelateerde banners

bekijk case

Wat wij nog meer voor jou kunnen doen

concepten

Unieke

concepten

video

Spraakmakende

videos

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

print-materialen

Effectieve

print materialen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.