Skip to main content

Natuurlijk elektrisch!

ANWB-logo

Opdrachtgever: ANWB Rijopleiding

Natuurlijk elektrisch!

Achtergrond klant

ANWB heeft alles voor onderweg, daaronder valt ook ANWB Rijopleidingen. De ANWB wil Nederland nog veiliger en duurzamer maken, zo ook voor bestuurders in opleiding. 

De opdracht

De rook van de Formule 1 was nog niet opgetrokken of de EV experience vond plaats op Circuit Zandvoort. Een event dat geheel in het teken staat van elektrische voertuigen. ANWB kon hier natuurlijk niet ontbreken als ‘alles aanbieder voor onderweg’. In de pitstraat stonden de nieuwe ID.3’s klaar, waarin bezoekers de kans kregen om een rijles te volgen op het circuit. Wij hebben deze unieke ervaring van alle kanten vastgelegd en met succes want ANWB Rijopleiding heeft ons gevraagd om naast losse videocontent ook nog een aftermovie te realiseren. 

Uitvoering

Om ANWB Rijopleiding van hun avontuurlijke kant te laten zien, zijn we afgereisd naar Circuit Zandvoort waar de EV experience plaats vond. We hebben vooraf bepaald welke shots nodig waren en dit op de dag zelf geregisseerd. Ook is er een drone ingezet om de perfecte shots van de twee rijdende ID.3’s mogelijk te maken.

Dienst

  • Videoproductie 
  • Camerawerk
  • Editing

Deliverables

  • Videocontent voor social media
  • Aftermovie

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.