Marketingbureau Amsterdam

Rubix Creative Agency helpt je bij het opzetten, creëren en vormgeven van de perfecte campagne voor jouw merk. Dat doen we met gevoel voor brand, persoonlijke aanpak en veel creativiteit. Wij beseffen dat de marketingmiddelen die we ontwerpen goed moeten passen bij het merk dat we voor ons hebben. Om dat goed vast te stellen gaan we te werk volgens de volgende stappen.

Onderzoek
We gaan op onderzoek uit. Dat doen we door ten eerste het doel van de campagne of het project vast te stellen. Ook gaan we op zoek naar de doelgroep. en we kijken natuurlijk naar welke resultaten er nu al behaald worden.

Creatieve sessies
Nu we de organisatie een beetje hebben leren kennen kunnen we beginnen aan het kleuren- en vormonderzoek. Dit werken we verder uit in verschillende moodboards die we vervolgens delen met jou als opdrachtgever. Tevreden? Dan starten we met het design.

Uitwerking
Dit is het moment dat de de middelen gaan maken en de campagne gaan uitzetten. Tijd voor resultaat!

Meer weten?

Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of via de telefoon.

Gemeente Amsterdam

bekijk case

Kinepolis banners

Kinepolis weer-gerelateerde banners

bekijk case

Wat wij nog meer voor jou kunnen doen

concepten

Unieke

concepten

video

Spraakmakende

videos

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

print-materialen

Effectieve

print materialen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.