Rubix Creative Agency Communicatiebureau Amsterdam

Rubix Creative Agency staat voor creatieve, tijdloze creaties op maat. Wij vullen opdrachtgevers aan in hun creatieve proces waar ze dat nodig hebben. Met onze focus op online communicatie zorgen wij ervoor dat wij online campagnes creëren die passen bij jouw merk. Onze online uitingen zijn effectief, interactief, meetbaar en onderscheidend. En we weten precies welke uiting passend is voor welk kanaal.

Omdat de inzet van online uitingen voor iedere campagne anders is bepalen we in ons campagneplan eerst samen met de klant welke type uitingen met welk doel op welke kanalen moeten worden ingezet. Op basis van het creatief concept werken we vervolgens de verschillende middelen uit. Een greep uit de online content die wij maken is:

  • IAB banners (rectangle, skyscraper, leaderboard, billboard etc.)
  • Rich media banners
  • Homepage take-overs
  • Realtime dynamische banners
  • Social uitingen

Online content creëren is natuurlijk niet het enige dat wij doen. Ook voor print en strategie ontwikkeling ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten?

Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of via de telefoon.

Gemeente Amsterdam

bekijk case

Kinepolis banners

Kinepolis weer-gerelateerde banners

bekijk case

Wat wij nog meer voor jou kunnen doen

concepten

Unieke

concepten

video

Spraakmakende

videos

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

print-materialen

Effectieve

print materialen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.