KICK! Campagne Bureau Amsterdam

Online campagne, offline campagne, social media campagne, awareness campagne, crossmediale campagne, marketingcampagne, virale campagne, voorlichtingscampagne, mailingcampagne, google ads campagne, publiekscampagne, leadgeneratie campagne.

Pick your poison, of laat KICK! beslissen wat bij je past. Want wij kiezen het liefst voor een campagne op maat. KICK! is een campagnebureau in Amsterdam. En we bestaan al een tijdje, sinds 1973 namelijk. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het belangrijkste aan een campagne is dat hij past bij de organisatie waar wij hem voor maken.

Een campagne zetten wij op aan de hand van de fases van het google-model. SEE-THINK-DO-CARE. In iedere fase van de klantreis is het essentieel om specifieke content in combinatie met de juiste kanalen en media in te zetten. Voor iedere klant is dit maatwerk. KICK! beschrijft dit voor jou in een helder en concreet campagneplan en zorgt voor een succesvolle uitvoering.

Meer weten?

Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking! Neem meteen contact op via mail of via de telefoon.

Gemeente Amsterdam

bekijk case

Kinepolis banners

Kinepolis weer-gerelateerde banners

bekijk case

Wat wij nog meer voor jou kunnen doen

concepten

Unieke

concepten

video

Spraakmakende

videos

online-uitingen

Interactieve

online uitingen

print-materialen

Effectieve

print materialen

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.