Skip to main content

Jaarlijks zetten wij klassieke muziek op de kaart

Opdrachtgever: Aangenaam Klassiek

Zet jaarlijks klassieke muziek op de kaart.

Over Aangenaam Klassiek

Aangenaam Klassiek is een initiatief van de stichting Nationale platenbon. Al 25 jaar op rij vragen zij aandacht voor Klassieke muziek door een CD, een boek en een tijdschrift uit te brengen. Wij hebben al sinds 2012 de eer om deze middelen te ontwerpen en vorm te geven.

De opdracht

Voor Aangenaam Klassiek 2021 mochten wij rondom het geschenkboek een volledige campagne uitwerken. Deze bestond uit banners, video’s voor social media en de tv-commercial. Het thema van dit jaar was: ‘klassieke muziek ontmoet kunst’.

Uitvoering

Dit project begon bij het ontwerpproces van het geschenkboek, waarbij wij samen met de opdrachtgever op zoek gingen naar de perfecte look voor de editie van 2021. We hebben ervoor gezorgd dat zowel klassieke muziek als kunst vertegenwoordigd werd in de vormgeving. Vanuit het ontwerp van het geschenkboek hebben we de rest van de campagne uitgewerkt. We zorgden voor banners en video’s voor social media, waarbij we alle schilderijen aan bod laten komen. Als klap op de vuurpijl hebben wij ook een volledige tv-commercial geproduceerd. We schreven een script, namen beelden op, vonden iemand om de voice-over in te spreken en maakten een vloeiende edit.

Diensten

  • Creatie Online
  • Creatie Offline

Deliverables

Boek
TV commercial

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en innovaties? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks de nieuwste updates en unieke inzichten om jouw campagne tot een succes te brengen.